Aston Martin Plus

Aston Martin. Det finns få bilmärken som andas så mycket exklusivitet och kvalitet som det här brittiska företagets bilar gör. Bilarna, som kanske framför allt är kända för att vara James Bond val av tjänstebil, kan du nu få testa på att köra.

En körupplevelse i världsklass utlovas.

Om upplevelsen

Upplevelsen genomförs tillsammans med en erfaren instruktör. Du kommer att få en genomgången av bilen, dess olika delar och annan intressant fakta och information. Därefter ger instruktören dig bilnycklarna – sedan är det bara att börja köra.
Du kommer inte att begränsas av en inhägnad – istället kommer du att få köra på allmän väg. Sammanlagt kommer du att få köra 15 kilometer med den här eleganta besten. 15 kilometrar som troligtvis också är adrenalinfyllda, nervkittlande och får dig att känna dig som en äkta actionhjälte.

Om bilen

Att Aston Martin har sina rötter i motorsporten säger en hel del om hur körupplevelsen är. Bilen är garanterat en av de snabbaste på de svenska motorvägarna. Även om du inte kommer att kunna utnyttja topphastigheten på 305 kilometer i timmen, kan du i alla fall njuta av den nervkittlande snabba accelerationen (0 – 100 på 4,8 sekunder).

Lägg sedan till en minst sagt hänförande estetik. Det är ingen slump att just Aston Martins bilar är James Bond trotjänare sedan länge. Kombinationen av den höga prestandan och formgivningen bidrar till att Aston Martins bilar fungerar lika bra på racingbanan som på filmduken.

Bilparken uppdateras kontinuerligt, dock med likvärdiga modeller. Den aktuella modellen är Aston Martin Vantage V8 N430.

  • Toppfart: 305 km/h
  • Acceleration: 0 – 100 – 4,8 sek
  • V8 med 430 hästkrafter

Pris: 1 495 kr 

Priset för upplevelsen avser en person. Observera att upplevelsen är beroende av vädret, vilket kan medföra att den ställs in med kort varsel. Kan utföras mellan april och oktober på utvalda datum.

Roliga, tokiga, konstiga eller helt normala biltillbehör?

Med personlig touch kommer vi ge tips och recensioner på olika tillbehör till bilen. Det finns redan så många bloggar om bilar – men få som bara skriver om tillbehören.

Skicka gärna ett mail för samarbeten eller frågor

 

Senaste inläggen

Utvalda inlägg